De Vereniging

Contact

Voor meer informatie over Toneelvereniging Blaricum kunt u mailen naar: toneelblaricum@gmail.com
Voor andere vragen over Toneelvereniging Blaricum kunt u ook schrijven: Toneelvereniging Blaricum
Hoofdweg 44
1261 RH Blaricum

Spelers gezocht!

Altijd al mee willen doen aan een toneelvoorstelling? Vooral als het gebeurd in een gezellige vereniging, met elke voorstelling een volle zaal? We spelen minstens 2 keer per jaar een voorstelling, meestal een blijspel, klucht of komedie, en wel drie avonden per voorstelling. Repetities zijn op maandagavond, en soms een extra avond of dag voor de voorstelling.
Belangstelling? Neem contact op met Alfred Kayser (voorzitter).

Vrijwilligers gezocht!

Het opzetten van voorstellingen kost veel tijd en inspanning, niet alleen van spelers, regie en vormgeving maar ook op het punt van de techniek. Toneelvereniging Blaricum is dan ook altijd op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren op het gebied van licht, geluid, dekorbouw aan de voorstellingen.

Belangstelling? Neem contact op met Alfred Kayser (voorzitter van bestuur).

Voorzitter Alfred Kayser
Secretaris Iris Veerman
Penningmeester Yvonne Boor-Kortekaas

• Albert Mullaart